Bed & Breakfast Mörkö

Dubbelrum

Använd pilarna för fler bilder

Trevligt ombonat dubbelrum i villa med tillgång till wc och dusch. Ekologisk frukost med hembakat bröd och yoghurt, marmelad och grönsaker från eget kök och trädgård. Hundar är välkommna. Finnes hund och katt. Huset heter Ekhamra och är byggt i början av 60-talet av en taxichafför som pga av att han hade en för ön nyttigt verksamhet fick friköpa tomten av Hörningsholm som då var ett fidekommiss. Ekhamra ligger i Grönbrinkområdet.

Stuga

Använd pilarna för fler bilder

Liten charmig stuga på tomten med tre bäddar. Tillgång till dusch och wc. Traditionell frukost med yoghurt, ost, skinka och grönsaker. Pälsdjursfritt. Stugan ligger på en tomt till en före detta sommarstuga bredvid Bygdegården som byggdes om till åretrunt boende på 90-talet. Den ligger på Tormestaområdet cirka 1 km bort från Ekhamra.

Tvårumslägenhet

Använd pilarna för fler bilder

För närvarande är denna lägenhet uthyrd på längre sikt.

Trevlig tvårumslägenhet på övervåningen i äldre villa. Självhushåll. Frukost och lakan ingår ej. Lakan går att hyra för 40:-. Den äldre villan är byggd i början på 1900-talet som bostad åt dåvarande barnmorskan som levde och verkade på ön. Det är en tvåvåningsvilla med två separata lägenheter. Den ligger granne med Ekhamra på Grönbrinkområdet.

350:- per person och natt
(Frukost & lakan ingår)

boka

350:- per person och natt
(Frukost & lakan ingår)

boka

350:- per person och natt
(Hyra av lakan 40:-)

boka